Konkursid

Aprilli lõpus toimus Loode-Eesti regiooni kandlekonkurss (seekord videokonkursina), kus osalesid ka Jõelähtme MKK kandleõpilased. Konkursil saavutasid III koha Teele Lõhmuste, Grit Klement ja Moonika Voitka. Emma Adele Abiline sai diplomi pala hea karakteriga esituse eest.
Kandleõpilaste juhendaja on õp. Ann Kase.
Aprilli lõpus toimus ka Loode-Eesti regiooni akordionikonkurss (seekord videokonkursina), kus osalesid ka Jõelähtme MKK akordioniõpilased. Konkursil saavutas I koha Marcus Zuntov, II koha Klaus Evald Nairismägi ning III koha saavutasid Siim Lehtma ja Iiris Aus. Akordioniõpilasi juhendab õp. Eve Vendt.
Palju õnne tublidele õpilastele ja õpetajatele!
Täname õp. Ann Kaset ja Eve Vendti distantsõppe ajal õpilasi konkursiks ette valmistamast!
Täname ka lapsevanemaid, kes aitasid lastel videosid salvestada!