Projekt “Oma pill teeb lapsed rõõmsaks”

Täname kõiki, kes toetasid Hooandja kromaatilise kandle projekti “Oma pill teeb lapsed rõõmsaks”! Tänu teile saame soetada uue pilli.

Skaidrite Nurges, Kaja Olek, Jaana Merilai, Priit Põldma, Carolina Schultz, Siiri Kase, Hannes Lõhmus, Marilyn Riisimäe, Änn Jõgi, Elin-Külliki Kruusmaa, Marika Ahven,  Triin Toomesaar, Rait Rattik, Maarit Maria Kopso, Liisi Hint, Anette Helene Vijar, Tiina Muddi, Grete Ly Pindma, Eeva-Liisa Trei, Margus Kupp, Jaana Kivisild, Kaisa Kirs, Elke Kaar, Ülle Murumets, Tiina Kahre, Kristiina Möldre, Kadri Viik, Sandra Vaagen, Sirje Hollo, Ulla Tischler, Toivo Holsmer, Eve Vendt, Kaia-Liisa Viik, Toivo-Adam Lemberg, Karin Braun,Diana Purga,Sirje Aabloo, Anneli Kang, Kristel Männik, Kersti Esnar, Mailis Kamarik,Marili Otstak, Andris Reinman, Kristjan Räts, Moonika Heyer-Ois, Katrin-Helin Natalicio

Suured tänud ka nendele, kes tegid annetuse ja soovisid jääda anonüümseks.