Projekt „Loomisrõõmu graafikast – trükipressi soetamine“

Alates 1. septembrist 2018 on Jõelähtme Muusika- ja Kunstikooli ning Loo Keskkooli kunstitundides võimalik õpilastel kasutada moodsat trükipressi.

Ja seda tänu Jõelähtme MKK poolt aprillis 2018 tehtud Eesti Noorsootöö Keskuse Varaait vol 14 projektitaotlusele „Loomisrõõmu graafikast – trükipressi soetamine“. Tegemist on koostööprojektiga, milles osales ka Loo Keskkool. Projekt sai teoks tänu ENTK Varaait projekti toetusele, Loo Keskkoolile ja Jõelähtme Vallavalitsusele. Projekti kogumaksumus – 1945,35 eurot.

Trükipressi soetamine on andnud võimaluse kunsti õppivatele lastele ja noortele nii Jõelähtme MKK-s kui Loo Keskkoolis tegelda süvendatult graafikaga ja õppida tundma selle valdkonna eri tehnikaid – sügavtrükk, linoollõige, puulõige jne. Sellega on antud õpilastele ka rohkem erinevaid võimalusi kunstiga tegelemisel ja oma loovuse arendamisel.